default-image

Δύσκολες αποστολές για τις κρητικές ομάδες στη Γ' Εθνική

Μπάσκετ
Δύσκολες αποστολές για τις κρητικές ομάδες στη Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τις κρητικές ομάδες να έχουν μπροστά τους δύσκολες αποστολές. Ο Ηρόδοτος υποδέχεται σήμερα στις 5 μ.μ., στο κλειστό της Αλικαρνασσού, το Κορωπί, το οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικεί την πρωτιά και σε καμία περίπτωση δε θέλει να αφήσει βαθμό στο Ηράκλειο.

Ο Ηρόδοτος από την πλευρά του θα προσπαθήσει με όπλο τον κόσμο του να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Σοφιανόπουλος, Καρπάνος και κομισάριος ο κ. Σαϊτάκης.

Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Κρόνου Αγίου Δημητρίου σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη τετράδα, ενώ φυσικά οι γηπεδούχοι παίζουν για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Τζαμάκου, Φάκαρος.

Εκτός έδρας αποστολή και για την Ακαδημία Ρεθύμνου, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα, επίσης στις 5 μ.μ., την Πεύκη. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα μπορεί να έχει ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή, αλλά θα τις διεκδικήσει ως το φινάλε ξεκινώντας από το κλειστό της Πεύκης.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Χουγιάζος, Παπαδημητρόπουλος.

Την 24η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Ιωνικός Ν.Φ.-Σπόρτιγκ, Διαγόρας Δριοπ.-Πόλις Καλλ. και Κάδμος-Ίκαρος Ν. Σμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News