Αθλητισμός

Τα παιδιά του ΟΦΗ έστειλαν μήνυμα ελπίδας!

Αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ΟΦΗ ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ».

Πρόκειται για την «Ασπρόμαυρη Συνάντηση» την οποία διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί όλα τα τμήματα της οικογένειας του συλλόγου.

Αθλητές και αθλήτριες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, πόλο, κολύμβηση και σκάκι βρέθηκαν όλοι μαζί, με τους προπονητές, τους ανθρώπους της ομάδας και τους γονείς στην κερκίδα, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΟΦΗ έχει παρών και μέλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες από τα τμήματα ποδοσφαίρου των ακαδημιών και στη συνέχεια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου έγινε η παρουσίαση και η οικογενειακή φωτογράφιση. Στόχος είναι η ασπρόμαυρη συνάντηση να γίνει θεσμός για την ομιλίτικη οικογένεια…

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, αναφερόμενος στην «Ασπρόμαυρη Συνάντηση» του ΟΦΗ, ανέφερε πως «παρότι η εκδήλωση έγινε σχετικά γρήγορα στο οργανωτικό της κομμάτι, νομίζω ότι πέτυχε το σκοπό της. Να αναδείξει δηλαδή τη δυναμική του ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι παρ' ότι η χρονιά δεν ήταν καλή για την ομάδα μας, υπάρχει αύριο και ελπίδα. Η ελπίδα είναι τα παιδιά αυτά και πιστεύουμε όλοι ότι η επόμενη μέρα για το σύλλογο μας συνολικά θα είναι καλή. Ευχαριστώ τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ» ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχ νη ΟΦΗ.

Σχόλια