Αθλητισμός

Σκέψεις για νομικές ενέργειες κατά ΕΠΟ

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούν στον ΠΑΟΚ τις εξελίξεις στη δικαστική έρευνα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Η εμπλοκή στην υπόθεση ανθρώπων που βρίσκονταν στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, οι οποίοι έχουν επηρεάσει με τις αποφάσεις τους την τύχη του «Δικεφάλου του Βορρά», προκαλεί ενδιαφέρον. Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ αισθάνονται... ηθική δικαίωση με την ποινή απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο που επιβλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη στη Μαρία Αναστασάκη. Η εν λόγω κυρία ήταν μέλος της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που επέβαλε την ποινή των -3 βαθμών από τα περυσινά πλέι οφ, για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ είχαν χαρακτηρίσει εκείνη την απόφαση σκάνδαλο και είχαν προσφύγει στο CAS. Ούτε εκεί είχαν δικαιωθεί, ωστόσο ο ΠΑΟΚ λόγω αυτής της ποινής δεν βγήκε στα προκριματικά του Champions League. Η εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης προσφέρει ένα αίσθημα δικαίωσης στον «Δικέφαλο», ενώ υπάρχει η σκέψη για νομικές ενέργειες κατά της ΕΠΟ.

Σχόλια