Αθλητισμός

Η γιορτή του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Με στόχο να δείξει το μεγαλείο και τη δύναμή του συλλόγου αυτή τη δύσκολη για το ποδοσφαιρικό τμήμα περίοδο, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ διοργανώνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» την «ασπρόμαυρη συνάντηση».

Πρόκειται για μια οικογενειακή εκδήλωση με πρωταγωνιστές όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενεί. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνουν αγώνες επίδειξης και η ημέρα θα έχει ομιλίτικο «χρώμα», ενώ το «Γεντί Κουλέ» θ' αποκτήσει και πάλι… ζωή. Το σύνθημα της είναι: «Ο ΟΦΗ έχει παρόν και μέλλον.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε το αύριο της ομάδας μας σε μια ασπρόμαυρη συνάντηση». Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης: «είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Να μαζέψουμε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ μαζί στο γήπεδο μας. Πρέπει να γίνει θεσμός αυτή η ενέργεια, γιατί ο ΟΦΗ είναι μεγάλος σύλλογος και αυτή η εικόνα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Καλούμε τους γονείς και τους φίλους της ομάδας να δούμε όλοι μαζί το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Ο σύλλογος μας ανεξάρτητα από τις δύσκολες συνθήκες που περνάει έχει και παρών και μέλλον και δυναμική και αυτό θέλει να αναδείξει η εκδήλωση αυτή».

Με τη σειρά του το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων για την εκδήλωση ότι «αν και είναι μια πολύ κακή χρονιά για την ποδοσφαιρική ομάδα, είναι και μια χρονιά που το σωματείο κλείνει 90 χρόνια.

Ο ΟΦΗ έχει πολλούς αθλητές και τμήματα. Χρειάζονται αυτές οι εκδηλώσεις για να υπάρχει μια συσπείρωση στην ομάδα. Δείχνει ακόμη τη δυναμική που έχει ο σύλλογος μας. Ο ΟΦΗ είναι εδώ, θα παραμείνει δυνατός και θα βρει το δρόμο του».

Σχόλια