Αθλητισμός

Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Μπαράζ επεισοδίων είχαμε χθες το βράδυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που αφορούσαν τον αθλητισμό.

Στη Θεσσαλονίκη επικράτησε πανικός όταν σε μαγαζί όπου είχαν εκδήλωση οι οπαδοί του Άρη, ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο και επιτέθηκε σε οπαδούς των κίτρινων πετώντας μέχρι και μολότοφ.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, στον χώρο επικράτησε πανδαιμόνιο με τους εισβολείς, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα, να επιτίθενται σε οπαδούς των «κίτρινων», που βρίσκονταν εκεί. Μάλιστα, τα ίδια άτομα έριξαν ακόμη και μολότοφ εντός του μαγαζιού ενώ κατά την αποχώρησή τους προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα ΙΧ στην οδό Ψαρών.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες θέλουν οπαδός του Άρη να δέχθηκε μαχαιριές στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί (εκτός κινδύνου) σε νοσοκομείο της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Στην Αθήνα, τώρα, σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Λεωφόρος Αλεξάνδρας όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ συναντήθηκαν πριν την έναρξη του τελικού στο βόλεϊ γυναικών.

Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός ενός οπαδού που διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Περίπου 100 οπαδοί των πρασίνων, την ώρα που πήγαιναν στο κλειστό της Κυψέλης αντιλήφθηκαν κάποιους οπαδούς της «Ένωσης» που βρίσκονταν έξω από το «δωματιάκι» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Εκείνη την ώρα κινήθηκαν αμέσως προς το μέρος τους και υπήρξε ένταση και συμπλοκές που έφεραν και τον τραυματισμό ενός οπαδού.

Σχόλια