Αθλητισμός

Αθηναίου: "Για τη νίκη στο Ρέθυμνο"

Νίκη, όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θέλει η ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αθηναίου τονίζοντας πως η ομάδα του έχει αλλάξει επίπεδο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε μέσω του blog του στο esake.gr ο γκαρντ της «Ένωσης» εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου στην Κρήτη (19:30): «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς χωρίς αμφιβολία. Το Ρέθυμνο είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ειδικά μέσα στην έδρα του. Από την αρχή της περιόδου απέδειξε, ότι έχει υψηλές βλέψεις και πραγματοποιεί μια σταθερή πορεία.

Εμείς από την πλευρά μας, δουλέψαμε πάνω σε κάποιες αδυναμίες μας. Στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, είχαμε θετικά και αρνητικά τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα αυτή την στιγμή για να αντεπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία. Έχουμε αλλάξει επίπεδο. Αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος. Ωστόσο, πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά αυτή τη δυναμική μας στο παρκέ. Είναι κοινό μυστικό, το έχει πει και ο προπονητής μας, ότι στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με νίκες την κανονική περίοδο. Και κατόπιν να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Χρειάζεται σοβαρότητα και να μη χαλαρώσουμε ποτέ».

Σχόλια