default-image

Στο κεντρικό... κάδρο ο Ορλάντο Σα

Αθλητισμός
Στο κεντρικό... κάδρο ο Ορλάντο Σα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του σέντερ φορ απασχολεί την ΑΕΚ εδώ και μήνες. Το περασμένο καλοκαίρι περίμενε για καιρό τον Λέκιτς, αλλά εκείνος προτίμησε τη λάμψη της Πριμέρα Ντιβισιόν και της Εϊμπάρ, τον Γενάρη πήγε να γίνει το μεγάλο μπαμ με τον Ούγκο Αλμέιδα, που πήγε τελικά στη ρωσική Κούμπαν με επτά ματς και ένα γκολ. Ο Μπρέσεβιτς είναι άγνωστο αν και πότε θα γυρίσει, οι Κρισάντους και Ντακόλ είναι υπό κρίση, ο Αραβίδης δεν φτάνει μόνος του και στην ΑΕΚ αναζητούν δύο φορ.

Ο ένας εξ αυτών θα ήθελαν στην ΑΕΚ να είναι ο Ορλάντο Σα. Είναι δεδομένο πλέον πως ο Πορτογάλος φορ αρέσει πολύ στην Ενωση και υπάρχει κεντράρισμα στην περίπτωσή του. Βέβαια, στην αρχική κρούση που υπήρξε προς τη Λέγκια Βαρσοβίας, οι αξιώσεις των Πολωνών άγγιζαν το 1 εκατ. ευρώ και ήταν εκτός δεδομένων για την Ενωση. Είναι σαφές, πάντως, πως στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν, καθώς ξέρουν πως ο Σα θέλει να φύγει από την Πολωνία και αυτό είναι μοχλός πίεσης για τις εξελίξεις.

Αλλωστε, ήδη στην Πολωνία αποτελούν σημαντικό θέμα οι τάσεις φυγής του 27χρονου φορ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του προέδρου και συνιδιοκτήτη της Λέγκια, Μπόγκουσλαβ Λεσνοντόρσκι, ο οποίος υποστήριξε χαρακτηριστικά για τον Σα: "Είναι ένας φιλόδοξος παίκτης που του αρέσει να αγωνίζεται κι όχι να μένει στον πάγκο. Εχουν έρθει να τον παρακολουθήσουν πολλές ομάδες κι αν θέλει να φύγει πιθανότατα αυτό θα συμβεί. Καμία δύναμη δεν μπορεί να τον σταματήσει", κάτι που απλά σημαίνει πως όσο περνά ο καιρός, οι απαιτήσεις της Λέγκια θα μειώνονται και η ΑΕΚ θα έχει περισσότερες πιθανότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News