Αθλητισμός

Αποβολή και -6 για τον ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε κληθεί σήμερα σε απολογία για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που ήταν το τρίτο κατά σειρά.

Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς ήρθε και τυπικά η αποβολή από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ επιβλήθηκε και πάλι χρηματικό πρόστιμο 8 χιλιάδες ευρώ.

Η ομάδα του Ηρακλείου είναι πλέον στην τελευταία θέση με -6, όπως είχε συμβεί και με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Δέχεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΟΦΗ που επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΟΦΗ.

Θεωρεί ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ, ηττήθηκε με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων (8.000,00) ευρώ. Θεωρεί ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ, λόγω μη καθόδου της να αγωνιστεί σε τρείς (3) συνολικά αγώνες, εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κατά άρθρο 33 παρ. 3 του ΚΑΠ αποχώρησε  από το Πρωτάθλημα της  Super League (αγωνιστική περίοδος 2014-2015) στο οποίο δεν δύναται να επανέλθει, αποκλειόμενη εφεξής από τους υπόλοιπους αγώνες του εν λόγω Πρωταθλήματος και ότι υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα με αρνητική βαθμολογία μείον έξι (-6) βαθμών».

Σχόλια