default-image

Πέτγουεϊ: «Δε θέλουμε να γυρίσουμε στη Βαρκελώνη»

Μπάσκετ
Πέτγουεϊ: «Δε θέλουμε να γυρίσουμε στη Βαρκελώνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νίκη χωρίζει τον Ολυμπιακό από την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και θα έχει την ευκαιρία του αύριο στην 4η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Κάθε άλλα παρά εύκολο περιμένει το αυριανό ματς ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος δήλωσε πριν την τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων»:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι το πιο δύσκολο. Θέλουν να γυρίσουν την σειρά στο σπίτι τους και θα τα δώσουν όλα. Αλλά και εμείς από τη μεριά μας δε θέλουμε να ξαναπάμε στην Βαρκελώνη, οπότε θα είμαστε το ίδιο "σκληροί"».

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με το τρίτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, επεσήμανε: «Βασικά δε πιστεύω πως πρέπει κάτι να αλλάξει, αλλά να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία των δύο προηγούμενων παιχνιδιών. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας και να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας. Στην επίθεση πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι και όλοι μας να βοηθήσουμε. Υπάρχουν λεπτομέρειες του παιχνιδιού που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Όπως για παράδειγμα να κινούμαστε πιο γρήγορα στην επίθεση ή μετά το πικ εν ρολ μας και να τρέξουμε περισσότερο στον αιφνιδιασμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News