Αθλητισμός

Η απάντηση Καλέμπουμπα στον Τζώρτζογλου

Με επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΟΑ, Γιάννης Καλέμπουμπας, απάντησε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου, για τα όσα είπε στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της ΚΡΗΤΗ TV για τη διεξαγωγή της φετινής Α1 ΕΠΣΗ.

Ο κ. Καλέμπουμπας μάλιστα κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ σε ανοιχτή συζήτηση. Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του ΠΟΑ είναι η εξής:

«O κος πρόεδρος της ΕΠΣΗ βρέθηκε χθες βράδυ σε κανάλι της πόλης μας και χωρίς αντίλογο μας είπε διάφορα τα οποία εμπεριέχουν ανακρίβειες κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει! Κύριε πρόεδρε ξεχάσατε:

 1ον Να μας εξηγήσετε ποιός ο λόγος της αναδιάρθρωσης χωρίς να ενημερωθεί κανείς και μάλιστα όταν πριν λίγες μέρες είχε γίνει ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρωτήσετε την γνώμη των σωματείων πράγμα το οποίο δεν κάνατε!

2ον Για ξανακοιτάξτε λίγο τους αγώνες του πρωταθλήματος και στις δύο φάσεις ομίλων, πριν φτάσουμε σε μπαράζ και θα διαπιστώσετε ότι η ομάδα του Π.Ο.Α. με βαθμολογία κανονική όπως αναφέρατε στην εκπομπή θα προηγούνταν 5 πόντους και ως εκ θαύματος βρεθήκαμε σε ισοβαθμία με τον Ρούβα και παίξαμε μπαράζ για την πρώτη θέση όπου εύκολα μπορούν να συμβούν όλα σε ένα παιχνίδι (κατά την διάρκεια των ομίλων και στις δύο φάσεις ο Π.Ο.Α. ήταν αήττητος με τρεις ισοπαλίες ενώ η ομάδα του Ρούβα τελείωσε τους ομίλους με μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες-διαφορά πέντε βαθμών)! Τι πιο δίκαιο για εσάς να γίνει μπαράζ για την πρώτη θέση!

3ον Όσον αφορά το μεγαλείο ψυχής κύριε πρόεδρε εμείς στο Ατσαλένιο το κουβαλάμε από πολύ μακριά, το έφεραν οι γονείς μας και οι παππούδες μας από τα μέρη τους, όταν ήλθαν από τις χαμένες πατρίδες και αυτό αποδεικνύουμε και προσπαθούμε να αναδείξουμε και μέσω της ομάδας μας του Π.Ο.Α. με τον τρόπο που ενεργούμε και λειτουργούμε στον χώρο του κακοποιημένου ποδοσφαίρου μας! Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε για περισσότερες εξηγήσεις και σε ανοιχτή συζήτηση αν προτιμάτε!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΜΠΟΥΜΠΑΣ»

Σχόλια