default-image

Τέσσερα στελέχη τις ΕΠΟ στον ανακριτή

Ποδόσφαιρο
Τέσσερα στελέχη τις ΕΠΟ στον ανακριτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του εδικού ανακριτή διαφθοράς βρέθηκαν σήμερα το πρωί τέσσερα στελέχη της ΕΠΟ για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο λόγος για τους Παπανικολάου, Υφαντής, Προύντζος και Παπακωνσταντίνο, οι οποίοι πήραν προθεσμία για ν' απολογηθούν.

Ο εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Χρήστος Υφαντής, ήταν οι πρώτοι που επισκέφθηκαν το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη ως κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αμφότεροι θεωρείται ότι εντάσσονται στο στενό πυρήνα της οργάνωσης, κάτι που συμβαίνει και με το επί σειρά ετών μέλος της ομοσπονδίας και πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκο Προύντζο, ο οποίος επίσης πέρασε από τον ανακριτή και πήρε προθεσμία για ν' απολογηθεί στις 22 Μαΐου.

Εξερχόμενος από την Ευελπίδων, ο δικηγόρος του κ. Προύντζου, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ανέφερε: «Δε θα δώσουμε εμείς απαντήσεις για όλα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Θα απαντήσουμε μόνο σε συγκεκριμένα πράγματα, αφού διαβάσουμε πρώτα τη δικογραφία. Δεν μπορεί ο κ. Προύντζος να κατηγορείται για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όσο για τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ήταν ο τελευταίος που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή για να του απαγγελθούν επίσης κατηγορίες για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και άλλα κακουργήματα, πριν πάρει προθεσμία κι εκείνος για ν' απολογηθεί στις 25 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News