default-image

Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μπαρτσελόνα φαβορί για τον τίτλο»

Ποδόσφαιρο
Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μπαρτσελόνα φαβορί για τον τίτλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και δε το συνηθίζει, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από την Παρί Σεν Ζερμέν και δίκαια πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» είχαν την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και πήραν δίκαια την πρόκριση, ενώ μάλιστα τους έχρησε ως φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η Μπαρτσελόνα ήταν απλά καλύτερη από εμάς. Ήταν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και άξιζε την πρόκρισή της. Λογικά θα προχωρήσουν και θα κατακτήσουν το Champions League», ήταν τα λόγια του 33χρονου επιθετικού που στη συνέχεια ανέφερε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες, απλά χρειάζεται και άλλη βελτίωση προκειμένου να κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες ή να λέμε ψέματα για τον αποκλεισμό μας. Η Παρί δεν είναι έτοιμη ακόμη να κατακτήσει το Champions League. Έχουμε κάνει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, όμως χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News