default-image

Θέλει να το επαναλάβει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Μπάσκετ
Θέλει να το επαναλάβει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Παναθηναϊκός μετά την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, δείχνει έτοιμος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Διότι αυτό που πριν μια εβδομάδα έμοιαζε με όνειρο απατηλό (λόγω και των δύο... κακών ηττών στη Ρωσία), σιγά-σιγά δείχνει να αλλάζει ρότα. Και απόψε το τριφύλλι έχει την ευκαιρία υποδεχόμενο εκ νέου την -πιο υποψιασμένη- ρωσική αρκούδα (21:45, Novasports3) να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να πάει την άλλη εβδομάδα ξανά στην Μόσχα για τον υπέρ πάντων αγώνα και για μια ενδεχομένως μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα σε κάθε προγνωστικό...

Ας μην τρέχουμε όμως, αυτό μπορεί να περιμένει... Στον σημερινό «τελικό», λοιπόν, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να νιώθει πιο ήρεμος δεδομένου πως θα 'χει μια ακόμα λύση στον πάγκο. Ο Έι Τζέι Σλότερ κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί πριν δύο βράδια, να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του, όμως σήμερα θα επανέλθει στην 12άδα, θέλοντας να δώσει κι ο ίδιος συνέχεια στο πράσινο ρεκόρ των 16/31 τριπόντων (χάρη στο οποίο ήρθε το ροζ φύλλο) του τρίτου ματς, ενώ για τον Γκάνι Λαουάλ, η... λογική λέει πως δεν θα παίξει ούτε τώρα.

Όσο για τον κόσμο; Από το... βράδυ της Δευτέρας (μετά τη μείωση του σκορ) υπήρχε αμόκ για ένα εισιτήριο. Τότε βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ περίπου 12.000 (που φώναζαν σαν 18.000), αλλά απόψε στο κλειστό του Αμαρουσίου αναμένεται να ανηφορίσουν πολλοί περισσότεροι. Άλλωστε η εμφάνιση, η προσπάθεια και η νίκη γέμισαν τους φιλάθλους που «οφείλουν» να σταθούν στο πλάι του Εξάστερου και να στηρίξουν (όπως και θα γίνει) ό,τι κι αν συμβεί. «Κερδίζεις, χάνεις μαζί σου ΠΑΟ» που λέει και το σύνθημα.

Όσον αφορά την ομάδα του Ιτούδη (που αποθεώθηκε προχθές), σίγουρα θα είναι πιο συγκεντρωμένη αυτή τη φορά. Δεν θα θελήσει να μπει σε περιπέτειες. Δεν θα θελήσει να πάει σε πέμπτο ματς, ακόμα κι αν υπερτερεί σε ρόστερ του Παναθηναϊκού. Είναι το DNA, βλέπετε... Θεωρητικά οι Ρώσοι παραμένουν φαβορί για το διπλό για να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στο Final-4, όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ. Και σίγουρα οι Μοσχοβίτες -που έχουν σταθερά εκτός μόνο τον Φριτζόν- θα χρειαστεί να αλλάξουν αρκετά από όσα (δεν) έκαναν την Δευτέρα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Τόλγκα Σαχίν (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News