Αθλητισμός

Βαριές οι εκφράσεις του Γιαννακόπουλου στον Τούρκο διαιτητή

Βαριές εκφράσεις προς τον Τούρκο διαιτητή, Ανκαραλί, αποδίδει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βάσει του οποίου τιμωρήθηκε από την Ευρωλίγκα.

Το πλήρες περιεχόμενο του φύλλου αγώνος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο οποίο οι διαιτητές κάνουν λόγο για επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωλίγκα, αναφέρονται επί λέξει όσα φέρεται να έχει πει ο πρώην πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ στον Τούρκο διαιτητή, Ρετσέπ Ανκαραλί και τα οποία οδήγησαν στην τιμωρία του από την διοργανώτρια.

Αναλυτικά το επίμαχο σημείο του φύλλου αγώνος:

«Ένα λεπτό αφότου μπήκαμε στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο ακολουθούσε ένας άνδρας. Πέταξε το μεγάλο κερί (επισυνάπτεται φωτογραφία) προς τον κύριο Ανκαραλί, αλλά χτύπησε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και ενώ συγκρατείτο από μένα και έναν από τους ανθρώπους που τον συνόδευαν, φώναζε: “Θα σε σκοτώσω, δεν θα φύγεις ζωντανός από την Ελλάδα απόψε. Στο ορκίζομαι στα μάτια μου! Θα σκοτώσω εσένα, την οικογένειά σου και αυτό είναι υπόσχεση”. Το επανέλαβε αυτό αρκετές φορές. Μετά είπε: “Θα γ…ω, τη μάνα σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, μπροστά σου”. Μετά έφυγε. Αυτό διήρκεσε για δύο λεπτά και δεν υπήρχε ούτε ασφάλεια, ούτε αστυνομία εκείνη την ώρα για να μας προστατέψει».

Σχόλια