Αθλητισμός

Και η Σίτι για Ντε Μπρούιν

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι, μεταξύ άλλων, μία από της ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, Πάτρικ Ντε Κόστερ.

Ο μέσος της Βόλφσμπουργκ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «λύκων» και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων αρκετών συλλόγων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον μάνατζερ του Βέλγου.

«Έχω συναντήσει ανθρώπους από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, όμως, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντως, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που βρίσκονται σε διαρκη επαφή μαζί μου, ώστε να μάθουν πληροφορίες για τον Κέβιν», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του 23χρονου, που ανέφερε ότι θα ήταν περίεργο αν δεν υπήρχαν κρούσεις για τον παίκτη του.

«Νομίζω ότι με τη σεζόν που πραγματοποιεί ο Κέβιν, θα ήταν περίεργο να μην υπήρχαν κρούσεις για εκείνον. Έχω ακούσει τον Μίνο Ραϊόλα να λέει πως δέχεται 20 τηλεφωνήματα την ημέρα για τον Πογκμπά. Το ίδιο ισχύει και για μένα και ίσως και για τον ατζέντη του Ντεπάι», είπε ο ατζέντης του Βέλγου, που, όμως, επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή, όποιες συζητήσεις γίνουν, είναι ανεπίσημες.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επίσημες συζητήσεις. Φυσικά, θα πάω σε όλο τον κόσμο για να συζητήσω για τον Κέβιν, όμως αυτά θα είναι μόνο ανεπίσημα λόγια», δήλωσε ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Τσέλσι, που στο τέλος τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με κάθε ενδιαφερόμενο.

«Θα μιλήσω σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, όμως, πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο Κέβιν είναι πάρα πολύ χαρούμενος στην Βόλφσμπουργκ και με τον τρόπο που του φέρονται από τότε που πήγε εκεί. Για τον παίκτη, προέχει πρώτα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να καταφέρει η Βόλφσμπουργκ να εξασφαλίσει θέση στο Champions League και μετά θα γίνει οποιαδήποτε συζήτηση», κατέληξε.

Ο Ντε Μπρούιν έχει συμβόλαιο με τους «λύκους» μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Σχόλια