default-image

Η πρόσκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη Γεν. Συνέλευση

Ποδόσφαιρο
Η πρόσκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη Γεν. Συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε σήμερα την ανακοίνωση-πρόσκληση των μετόχων στην τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαϊου και ώρα 17:00 στο κλειστό ΒΑΚ. Αναλυτικά:

"Πρόσκληση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΦΗ -  Π.Α.Ε.» σε τακτική Γενική Συνέλευση.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

(Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ε.)

Α.Μ.Α.Ε  99125/06/Β/86/41

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και δυνάμει της υπ' αριθμ. 246/16.03.2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου με την οποία διορίστηκε προσωρινή Διοίκηση στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ, καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. - ΟΦΗ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η  Μαΐου 2015  ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης ΟΦΗ που βρίσκεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στην περιοχή Σκαφιδαράς Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, για την λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Απολογισμός-έγκριση πεπραγμένων της Προσωρινής Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΟΦΗ.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα , πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται:

Την 1η Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Ηράκλειο, 17 Απριλίου  2015

Εντολή  Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος

Νικόλαος Μαχλάς"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News