default-image

Στο "σφυρί" η Πάρμα

Ποδόσφαιρο
Στο "σφυρί" η Πάρμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσφορά της στο ιταλικό (και το ευρωπαϊκό) ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη. Εκεί που έφτασε όμως η Πάρμα, χρειάζεται η ίδια μια μεγάλη προσφορά για να μπορέσει να επιβιώσει.

Παρόλο που συνεχίζουν τη συγκινητική προσπάθειά στα γήπεδα (αποδεικνυόμενοι σκληρά καρύδια και πανηγυρίζοντας απίστευτες νίκες όπως αυτή με τη Γιουβέντους) οι «τζιαλομπλού» παραμένουν σε κατάσταση χρεωκοπίας.

Και όπως επιβεβαιώθηκε την Τρίτη, είναι μονόδρομος πλέον να βγουν «στο σφυρί», για να μη διαλυθούν και να μπορέσουν ν' αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στη Serie B.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική ανακοίνωση, από σήμερα και μέχρι τις 6 Μαΐου ο σύλλογος βγαίνει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό με τιμή εκκίνησης τα 20 εκατ. ευρώ. Μια τιμή που μπορεί να φαίνεται μικρή για το μέγεθος του, ωστόσο δεν είναι, καθώς ο αγοραστής θα πρέπει να καλύψει και τα χρέη που υπολογίζονται σε 74 εκατ. ευρώ.

Βέβαια δεν είναι απαραίτητο ότι η Πάρμα θα πωληθεί (αν πωληθεί) με αυτό το αντίτιμο. Κι αυτό διότι σε περίπτωση που μέχρι το προγραμματισμένο deadline δεν υπάρξουν προσφορές, θα ξεκινήσουν νέες πλειοδοτικές διαδικασίες στις 12, 18, 22 και 28 Μαΐου, με κάθε μια απ' αυτές να έχει ως τιμή εκκίνησης 25% μικρότερη από την προηγούμενη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News