Αθλητισμός

Περιμένει τους αντιπάλους του στα μπαράζ ο Ρούβας

Ο Ρούβας έγινε η πρώτη ομάδα στο κρητικό ποδόσφαιρο που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α' Κατηγορία και είναι ο πρώτος που έκλεισε θέση στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Το μίνι πρωτάθλημα που ξεκινά στις 10 Μαΐου μεταξύ των πρωταθλητών της Κρήτης και μετά τις έξι αγωνιστικές που θα γίνουν, η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, θα πάρει το ένα εισιτήριο από την Κρήτη για την Γ' Εθνική.

Στη Γέργερη επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση, καθώς ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο τους στόχο, σε ένα πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα όπως το φετινό της Α1 ΕΠΣΗ κι έχοντας συνδιεκδικητές σπουδαίους αντιπάλους, όπως ήταν ο ΠΟΑ αλλά και η Δόξα Γαλιάς, που έφτασε ως τον τελικό. Πλέον, στο Ρούβα αφήνουν πίσω τους πανηγυρισμούς και ξεκινούν προετοιμασία για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής προσπάθειας, ώστε να επιστρέψουν μετά από ένα χρόνο στην Γ' Εθνική.

Παράλληλα περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στα μπαράζ, κάτι που την επόμενη Κυριακή θα ξεκαθαρίσει σε Λασίθι και Ρέθυμνο, όπου στο φινάλε θα κριθεί ο τίτλος, ενώ δύο αγωνιστικές απομένουν στα Χανιά. Στο Λασίθι, την Κυριακή παίζουν ΑΟΑΝ-ΟΦΙ και ο ΑΟΑΝ με νίκη είναι πρωταθλητής, ενώ ο ΟΦΙ βολεύεται και με την ισοπαλία.

Στο Ρέθυμνο, ο Ερμής Ζωνιανών αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή εκτός έδρας με την Κάλυβο και με νίκη στέφεται πρωταθλητής, ενώ το Πέραμα που επίσης παίζει εκτός έδρας με τον Τάλω Μελιδονίου και για να ελπίζει θέλει νίκη και παράλληλα ήττα του Ερμή. Πιο συναρπαστική είναι η μάχη στα Χανιά, με πέντε ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και συγκεκριμένα Πανακρωτηριακός με 33β., Μινώταυρος με 32, Άρης Σούδας με 32, ΙΝΚΑ με 31 και Άρης Βουκολιών με 30.

Σχόλια