default-image

Το Σάββατο η μεγάλη συνάντηση του Ερ. ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Το Σάββατο η μεγάλη συνάντηση του Ερ. ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα πως η οικογενειακή εκδήλωση με πρωταγωνιστές όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενεί, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Στο πλαίσιο της συνάντησης θα γίνουν αγώνες επίδειξης, ενώ μέσω της εκδήλωσης θα φανεί το μέγεθος και η δύναμη του ΟΦΗ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ηρακλειώτικου συλλόγου αναφέρει:

«Με σύνθημα «ο ΟΦΗ έχει παρόν και μέλλον. Ελάτε να χειροκροτήσουμε το αύριο της ομάδας μας σε μια ασπρόμαυρη συνάντηση» ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 4μμ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, μια ζεστή οικογενειακή εκδήλωση, με πρωταγωνιστές όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε όλα τα αθλήματα που φιλοξενεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, στίβος , πόλο, κολύμβηση, σκάκι).

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, να δώσουν βροντερό «παρών» σε αυτήν την εκδήλωση και να χειροκροτήσουν το αύριο της ομάδας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν αγώνες επίδειξης με ενδιαφέρον απο τους αθλητές μέσα στο γήπεδο του ΟΦΗ και θα είναι μια ζεστή οικογενειακή εκδήλωση, η οποία και θα δείξει το μέγεθος και τη δύναμη του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News