default-image

Ανέλαβαν την ευθύνη οι παίκτες…

Ποδόσφαιρο
Ανέλαβαν την ευθύνη οι παίκτες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση απέναντι στη Βέροια και ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε ως αρχηγός των Αρκάδων. Ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αναλαμβάνουν απολύτως την ευθύνη για την κάκιστη παρουσία της ομάδας και τη βαριά ήττα.

«Είναι πολύ κακή ημέρα για εμάς. Θέλω ως αρχηγός αυτής της ομάδας και οι συμπαίκτες μου αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα. Μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς να δείξουμε κανένα από τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Ούτε πάθος, ούτε δύναμη, ούτε συγκέντρωση. Τίποτα. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη» είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός.

Και συνέχισε: «Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ και εμείς, από αύριο κιόλας, θα προσπαθήσουμε να δούμε τι έφταιξε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που θέλουμε.

Θα σταθώ σε δύο στιγμές, πρώτα στην ευκαιρία που χάσαμε, που αν σκοράραμε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό και δεύτερο στην αποβολή. Δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και έγιναν τα πράγματα πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να κρίνω το παιχνίδι από εκεί και πέρα, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν αγνώριστοι.

Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να δουλέψουμε και εμείς είμαστε αυτοί που θα πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Σίγουρα δεν αντιδράσαμε. Μετά την αποβολή το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά των αντιπάλων. Εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Δεν μας έβγαινε τίποτα στο παιχνίδι. Η προσπάθεια έγινε, αλλά δεν έβγαινε τίποτα. Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ και αυτό είναι κακό για την ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και μόνο.

Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματά του, έπαιξε γρήγορα, μπήκε μπροστά στο σκορ. Χτύπησε στην αντεπίθεση και σε μία αντεπίθεση, κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα αλλάζοντας άρδην το παιχνίδι υπέρ του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News