default-image

Έφυγε πριν το φινάλε ο Φιντέλεφ

Ποδόσφαιρο
Έφυγε πριν το φινάλε ο Φιντέλεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτισε τον Εργοτέλη ο Ιγνάσιο Φιντέλεφ καθώς, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Νάπολι.

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Ιγνάσιο Φίντελεφ. Ο Αργεντινός αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού, αλλά επιστρέφει στην ιταλική ομάδα πρόωρα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έκανε επτά εμφανίσεις στη Super League, βγάζοντας όλο το ενενηντάλεπτο.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του μονοετούς δανεισμού του ποδοσφαιριστή Ιγνάσιο Φίντελεφ από την Νάπολι. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

Παράλληλα, από την ΠΑΕ έδωσαν συγχαρητήρια σε Ρούβα και Κισσαμικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1' Κατηγορία ΕΠΣΗ και στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής αντίστοιχα.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Εργοτέλη συγχαίρει θερμά την ομάδα του Κισσαμικού, καθώς και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση και είμαστε βέβαιοι ότι ο Κισσαμικός θα εκπροσωπήσει επάξια το κρητικό ποδόσφαιρο και στη Football League», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Εργοτέλη συγχαίρει την ομάδα του Ρούβα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣΗ, καθώς και την Δόξα Γαλιάς, για την πορεία της και την διεκδίκηση του τίτλου. Τις θερμότερες ευχές μας στον Ρούβα για μια επιτυχημένη παρουσία στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News