Αθλητισμός

Ο Μανόλης, η Στέλλα και η βασιλοπούλα τους Αναστασία!

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έζησε (και ζήσαμε κι εμείς μαζί του), ο Μανόλης Βασιλάκης, επί χρόνια συνεργάτης του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, νυν υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ και αδερφικός μας φίλος.

Ο Μανόλης μας ήρθε την Παρασκευή «εις γάμου κοινωνία» με την αγαπημένη του Στέλλα-Ρεβέκκα Φαζού, ενώνοντας την Γαρίπα με τον Άγιο Νικόλαο. Και η πιο όμορφη στιγμή ήταν η βάφτισης της κόρης τους, της μκρής τους βασιλοπούλας, δίνοντάς της το όνομα Αναστασία, λίγες ημέρες μετά την Ανάσταση. Εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ήταν εκεί και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους και στις ευτυχείς οικογένειές τους, σε έναν γάμο με έντονο άρωμα ΟΦΗ, με τον Μανόλη Βασιλάκη να εύχεται «ότι χαρές νιώθω σε αυτή τη βραδιά, να νιώσουμε για τη μεγάλη μας αγάπη, τον Όμιλο».

Κουμπάροι του ζεύγους ήταν η Γιάννα Πασπάτη-Τσαμπουράκη, η Θεοδοσία Καδεμιλή-Μαράκη και ο Παύλος Δερμιτζάκης, που δεν μπόρεσε για οικογενειακούς λόγους να παραστεί. Νονά της νεοφώτιστης Αναστασίας ήταν η Γιάννα Σπάρταλη. Μετά το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο κέντρο «Κουρήτες» με πολύ χορό και κέφι και ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η αφιέρωση με μαντολίνο και μαντινάδες του Μανόλη στη σύζυγό του και την κόρη του, όπως και στον αείμνηστο πατέρα του, που καμάρωνε από ψηλά τις χαρές των παιδιών του.

Το αθλητικό τμήμα του ομίλου ΚΡΗΤΗ TV-Nέα Κρήτη εύχεται στο Μανόλη και τη Στέλλα να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά, να χαίρονται και να καμαρώσουν όπως επιθυμούν την μικρή βασιλοπούλα τους Αναστασία και στους γονείς και τα αδέρφια τους πάντα να ζουν τόσο όμορφες στιγμές στις οικογένειές τους…

Σχόλια