default-image

Δύο συνελεύσεις και… ζυμώσεις στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Δύο συνελεύσεις και… ζυμώσεις στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία του δικηγόρου του ΟΦΗ, Μανόλη Φωτάκη σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης είχε σκοπό να… φωτίσει όλες τις πτυχές που αφορούν τις διαδικασίες για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία, η πρώτη γενική συνέλευση μπορεί να έχει ένα θέμα, που είναι η εκλογή διοίκησης.

Έτσι, στην δεύτερη κατά σειρά, θα μπει το θέμα για την επιλογή της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα του Ηρακλείου τη νέα σεζόν. Επίσης, έγινε σχετική ερώτηση για το αν χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία ή σχετική απαρτία, με την απάντηση να εστιάζει στο δεύτερο, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως βεβαίωση από τη Football League για μη συμμετοχή, αν αυτή είναι η τελική απόφαση.

Την ίδια ώρα, οι ζυμώσεις για την επόμενη μέρα συνεχίζονται, ενώ σήμερα είχε προγραμματιστεί συνάντηση από τον πρόεδρο της Χερσονήσου, Φώτη Τσάλο που επίσημα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Λόγω υποχρεώσεων οι περισσότεροι που είχε προσκαλέσει (χωρίς θεσμικό ρόλο) δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών. Παρευρέθηκαν οι Μανόλης Παπακαλιάτης, Δημήτρης Παπαματθαιάκης και Βαγγέλης Αποστολάκης και όπως τονίστηκε θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις. Πάντως, έγινε αναφορά για ενδιαφέρον του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, που δεν ήταν παρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News