default-image

Μπαρτσελόνα: Προσοχή στον Σπανούλη

Μπάσκετ
Μπαρτσελόνα: Προσοχή στον Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρατώντας  χαμηλούς τόνους, η αποστολή της Μπαρτσελόνα έφτασε στην Αθήνα για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στο αεροπλάνο μπήκε και ο Μπραντ Όλεσον, ωστόσο είναι αμφίβολος για το αυριανό πρώτο ματς, στο οποίο οι Καταλανοί θέλουν να παίξουν καλή άμυνα και να περιορίσουν τον Βασίλη Σπανούλη, όπως τόνισε ο Τόμας Σατοράνσκι...

«Έχουμε θετική σκέψη και είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σε επίθεση και άμυνα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε να ματσάρουμε τον Ολυμπιακό στη δύναμη. Τα παιχνίδια πλέον είναι καθοριστικά και θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, ειδικά στον Σπανούλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πάνω στον οποίο στηρίζεται όλη η λειτουργία της ομάδας. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο ένας με έναν, γι' αυτό θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια» δήλωσε σχετικά ο Τσέχος γκαρντ της Μπάρτσα.

Από την άλλη, ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε περισσότερο σε όσα... δεν έκανε η ομάδα του στο παιχνίδι της Παρασκευής και πρόσθεσε πως στο ΣΕΦ πρέπει να γίνουν πιο σκληροί... «Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο σε εχθρική ατμόσφαιρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να έχουμε σωστές αποφάσεις. Προετοιμαστήκαμε καλά και προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε μετά την ήττα μας.

Ήταν ένα οδυνηρό αποτέλεσμα και δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Μπήκαμε με παθητική στάση, χάσαμε τις μάχες, αλλά πρέπει να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός. Και πρόσθεσε για την κατάσταση του Όλεσον: «Ακόμη δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τις επόμενες 24 ώρες αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News