default-image

Με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μιλάει ο Ρόις

Ποδόσφαιρο
Με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ μιλάει ο Ρόις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ και ο Μάρκο Ρόις παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο μάνατζερ του Γερμανού άσου, Βόλκερ Στρουθ, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις διοικήσεις της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του σε μία εκ των δύο.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως και οι δύο ισπανικοί σύλλογοι έχουν καταθέσει «εξαιρετικές» προτάσεις στον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπορούσια μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Το γεγονός ότι συναντήθηκε με τους δύο «γίγαντες» της Primera δεν σημαίνει ότι η πλευρά του Ρόις δεν συζητά με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, όπως η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και η Μπάγερν Μονάχου περιμένει να δει τι θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Γερμανός άσος, ο οποίος φαίνεται πως θα αποτελέσει το πιο «hot» όνομα της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News