Αθλητισμός

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος στον ΟΦΗ

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον ΟΦΗ σε ό,τι αφορά τη ροή των δεδομένων, με τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ να αποτελεί την κορύφωση. Η διεξαγωγή της έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου, παρόλο που δεν έχει ακόμη γίνει η δημοσίευση για την πρόσκληση των μετόχων.

Αυτή αναμένεται άμεσα και πλέον όλα θα μπουν στην τελική ευθεία. Άλλωστε, ήδη... φουντώνουν οι διεργασίες που έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Η... διαδρομή για τη Γ' Εθνική δείχνει την παρούσα στιγμή η επικρατέστερη, ενώ από το ευρύτερο παραγοντικό φάσμα της ομάδας έχει χαρακτηριστεί δημόσια η καταλληλότερη για την... επανεκκίνηση.

Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι συζητήσεις για τα υπόλοιπα σενάρια, που μάλιστα δεν είναι μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν ανοιχτές... κεραίες, που αφορούν ΑΦΜ άλλων ομάδων και κάθε περίπτωση θα εξεταστεί με πολλή προσοχή, μόνο αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Τα «είπαν» Μαχλάς-Δανδάλης

Στο μεταξύ, αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μαχλά με τον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη. Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κύριος άξονας ήταν η επιλογή της τρίτης τη τάξει κατηγορίας και έγινε ανταλλαγή απόψεων.

Από 'κει και πέρα, αυτή την εβδομάδα έρχονται στο προσκήνιο οι συζητήσεις για τη διοικητική κατάσταση του... μέλλοντος. Οι μέχρι τώρα κινήσεις μπορεί να περιορίζονται σε συζητήσεις και επαφές, όμως, από ό,τι φαίνεται, είναι περισσότερες από δύο. Μάλιστα, τα σχετικά ραντεβού με ανθρώπους που έχουν και την οικονομική επιφάνεια γίνονται όλο και πιο… πυκνά.

Ο πρόεδρος της Χερσονήσου Φώτης Τσάλος, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον επίσημα, προγραμματίζει για σήμερα σχετική συνάντηση, έχοντας απευθύνει πρόσκληση σε αρκετούς επιχειρηματίες.

Γενικότερα, πάντως, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα ίσως προκύψει κάτι και σ' αυτό το «μέτωπο», αφού τονίζεται ότι πρέπει όλοι να σταθούν στην ουσία.

Του Γιάννη Καλιακάκη

Σχόλια