default-image

Το χρυσό παπούτσι στον πατέρα του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκουλούδη

Αθλητισμός
Το χρυσό παπούτσι στον πατέρα του αδικοχαμένου Δημήτρη Σκουλούδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεγάλος απών του χτεσινού τελικού ήταν ο Δημήτρης Σκουλούδης, όμως κανείς δεν τον ξέχασε με την ΕΠΣΗ να έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο τελετουργικό και τον τίμησε όπως έπρεπε, μέσα σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης.

Μόλις οι δύο ομάδες και οι διαιτητές παρατάχτηκαν στη σέντρα έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο ένα κρητικό συγκρότημα με παραδοσιακές φορεσιές με λύρα, μαντολίνο, λαούτα και νταούλι. Ήταν το συγκρότημα "Κρήτες" του Αντώνη Καράτζη, που είχε γράψει ένα τραγούδι με μαντινάδες για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Σκουλούδη. Αυτό το τραγούδι ακούγονταν από τα μεγάφωνα, μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Η Διοίκηση της ΕΠΣΗ μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη παρέδωσαν στον πατέρα του Δημήτρη Σκουλούδη, Μανώλη Σκουλούδη το χρυσό παπούτσι για τον πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ, για τα 23 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή, ως φόρο τιμής για τον Δημήτρη Σκουλούδη!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί και τον πατέρα του Δημήτρη Σκουλούδη να φιλάει το βραβείο και να ξεσπάει σε λυγμούς. Στην συνέχεια παιδιά των ακαδημιών των δυο ομάδων αλλά και τις ακαδημίες του Αθλόπολις και του Ηροδότου να αφήνουν ελεύθερα τα μπαλόνια να φύγουν στον ουρανό!

*Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, η ΕΠΣΗ βράβευσε τις δύο Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων του Ηρακλείου, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο φετινό ενωσιακό πρωτάθλημα Κρήτης και επανέφεραν στην κορυφή το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια, η Δόξα Γαλιάς τίμησε την γεν. γραμματέα Ελένη Καμπουράκη και τον γεν. αρχηγό Δημήτρη Σαββάκη. Από την πλευρά του, ο Ρούβας έδωσε ανθοδέσμες στους δύο παίκτες της Δόξας Γαλιάς με καταγωγή από την Γέργερη, τον Άγγελο Ξημεράκη και τον Κώστα Ιερωνυμάκη.

*Στις δηλώσεις του ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος για δεύτερη σερί χρονιά μετά την περσινή κούπα με το Ζαρό, στέφθηκε πρωταθλητής στο Γεντί Κουλέ, τόνισε μετά το ματς: "Ζούμε μεγάλες στιγμές και ειδικά εγώ. Είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή που τα τελευταία χρόνια στις ομάδες που βρίσκομαι έρχεται ο τίτλος. Τώρα σκεφτόμαστε τα μπαράζ". Ο Μανόλης Σουτζής τόνισε από την πλευρά του ότι νιώθει περήφανος για την ομάδα του.

*Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου υπεραμύνθηκε του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, καθώς υπήρξε έντονη κριτική μετά τον αποκλεισμό του ΠΟΑ, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα έγινε βάσει προκήρυξης την οποία υπέγραψαν όλοι και το κατέκτησε η καλύτερη και πιο τυχερή ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News