Αθλητισμός

Στο υπουργείο Ανάπτυξης σήμερα ο δικηγόρος του ΟΦΗ

Η προκήρυξη και η διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης περνάει από μια συγκεκριμένη διαδικασία, κάτι που φυσικά δε συμβαίνει μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες. Το υπουργείο Ανάπτυξης, που έχει την αρμοδιότητα, διαθέτει και τους αντίστοιχους φακέλους κατά περίπτωση.

Ο νομικός της ομάδας Μανόλης Φωτάκης θα δώσει το "παρών" σήμερα στο γραφείο του προϊσταμένου της αντίστοιχης υπηρεσίας, προκειμένου, αν είναι δυνατόν, να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις. Αυτές έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο να αποφευχθεί η δεύτερη γενική συνέλευση, σημείο για το οποίο ήδη έχουν υπάρξει κάποιοι αντίθετοι νομικοί ισχυρισμοί.

 Εκτιμάται πάντως ότι αυτό είναι δύσκολο, ενώ υπάρχει μια ακόμη πτυχή που στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να... φωτίσουν. Συγκεκριμένα, θα γίνει ερώτημα αν μπορεί η πρώτη γενική συνέλευση (αν χρειαστούν δύο) να βάλει τα θέματα ημερήσιας διάταξης για τη δεύτερη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται πάντως να υπάρχει απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα για όλα αυτά τα ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα.

Σχόλια