default-image

Δεύτερη νίκη για τον Βαλεντίνο Ρόσι

Αθλητισμός
Δεύτερη νίκη για τον Βαλεντίνο Ρόσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς… Ο Βαλεντίνο Ρόσι κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του στα τρία πρώτα Grand Prix της χρονιάς τερματίζοντας πρώτος στον αγώνα της Αργεντινής.

Την ίδια ώρα, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεθ δεν κατάφερε καν να βαθμολογηθεί πληρώνοντας ένα λάθος του. Στη στροφή πέντε «χτύπησε» με τον τροχό του πάνω στη Yamaha του «γιατρού» που προσπαθούσε να μείνει μπροστά του και ο Ισπανός αναβάτης της Honda βρέθηκε εκτός αγώνα στον προτελευταίο από τους 25 γύρους.

Έτσι ο Ρόσι πήρε τη μεγάλη νίκη αφήνοντας δεύτερο τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati και τρίτο με LCR Honda τον Καλ Κράτσλοου. Ο Χόρχε Λορένθο έμεινε μόλις πέμπτος με τη δεύτερη Yamaha, ενώ την καταστροφή για τη Honda ολοκλήρωσε ο Χιρόσι Αογιάμα, αντικαταστάτης του τραυματία Ντάνι Πεδρόσα, που δεν τερμάτισε καν.

Με τη νίκη αυτή ο Ρόσι, που πανηγύρισε φορώντας φανέλα της Αργεντινής με το νούμερο «10» στην πλάτη, έφτασε τους 66 βαθμούς και είναι πρωτοπόρος, ενώ ακολουθούν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με 60, ο Αντρέα Ιανόνε με 40, ο Χόρχε Λορένθο με 37, ενώ μόλις πέμπτος με 36 είναι ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο επόμενος αγώνας, τρίτος της χρονιάς, θα γίνει στη Χερέθ στις 3 Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News