Αθλητισμός

Ιβάνοβιτς: Δεν κοιτάμε πίσω, πρέπει να κερδίσουμε

Σίγουρος πως αν ο Παναθηναϊκός παίξει συγκεντρωμένα στην άμυνα, τότε μπορεί να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ στο τρίτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Δεν κοιτάμε πίσω. Ό,τι έγινε-έγινε. Στη ζωή και στον αθλητισμό συναντάς πολλές… χαμένες ευκαιρίες. Και το καλύτερο παράδειγμα για εμάς είναι τα παιχνίδια της Μόσχας. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ματς που πρέπει να το κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε όλα τα παιχνίδια, εξαρτόμαστε από τους εαυτούς μας και όχι από τους αντιπάλους μας. Το θέμα είναι πως παίζουμε εμείς. Αν έχουμε στο παιχνίδι μας συγκέντρωση και παίζουμε την άμυνα που πραγματικά μπορούμε τότε θα τα καταφέρουμε. Και το έχουμε δείξει στο παρελθόν. Σε διαφορετική περίπτωση μπορούμε να χάσουμε από τον καθένα».

Για το τι δεν πήγε καλά στις δύο ήττες: «Το πρόβλημά μας στα πρώτα ματς της Μόσχας ήταν ότι δεν αγωνιστήκαμε. Και αυτό μου προξένησε τεράστια έκπληξη. Αυτή τη φορά ελπίζω να αγωνιστούμε όπως πρέπει. Με συγκέντρωση στην άμυνά μας και με καλή ροή στην επίθεσή μας».

Σχόλια