default-image

Νοκ άουτ ο Μόντριτς για το υπόλοιπο της σεζόν

Ποδόσφαιρο
Νοκ άουτ ο Μόντριτς για το υπόλοιπο της σεζόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Λούκα Μόντριτς και τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο τραυματισμός του πρώτου αποδείχτηκε τελικά σοβαρός και θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 29χρονος χαφ χτύπησε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Μάλαγα και αποχώρησε στο 60'. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα και οι εξετάσεις που έκανε ο μέσος της «βασίλισσας» ήρθαν να το επιβεβαιώσουν.

Ο Μόντριτς θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι χάνει αρχικά τον δεύτερο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, όπως και όλα τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος που απομένουν.

Ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει να αγωνιστεί ξανά ο Κροάτης τη φετινή σεζόν, είναι να καταφέρουν να προκριθούν οι «μερένχες» στον τελικό του Champions League.

Σημειώνεται ότι από το ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος» την Τετάρτη (22/4) θα απουσιάσει και ο Γκάρεθ Μπέιλ, που επίσης τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μάλαγα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News