default-image

Ρούβας και Δόξα Γαλιάς διεκδικούν τον τίτλο στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Ρούβας και Δόξα Γαλιάς διεκδικούν τον τίτλο στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ψέματα τελείωσαν και η ώρα της αλήθειας φτάνει... Ρούβας και Δόξα Γαλιάς αναμετρώνται σήμερα στις 7 το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» στον τελικό της Α1 ΕΠΣΗ, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου, που τερμάτισε πρώτο στην κανονική περίοδο, έχει το πλεονέκτημα, καθώς ακόμη και με ισοπαλία σηκώνει την κούπα, ενώ, στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μανόλη Σουτζή ψάχνει μόνο τη νίκη, προκειμένου να οδηγήσει τη σειρά σε δεύτερο παιχνίδι κι εκεί να «παλέψει» για το τρόπαιο. Η κορυφή εξελίχθηκε σε μεσαρίτικη... υπόθεση και υπάρχει εκατέρωθεν «δίψα» και πάθος, με τη «μάχη» να προμηνύεται συναρπαστική.

«Σε κανέναν τελικό δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εκεί που φτάσαμε θέλουμε να τελειώσουμε. Η Δόξα Γαλιάς, βέβαια, είναι μια αξιόλογη ομάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως νίκησε 1-3 τον ΠΟΑ μέσα στο Ατσαλένιο. Έχουμε πάρει το ματς πολύ σοβαρά και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε ό,τι αξίζουμε. Το πλεονέκτημα που έχουμε είναι σημαντικό, αλλά δε θα παίξουμε για το «Χ». Θέλουμε να κρατήσουμε την πρωτιά και να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε ο τεχνικός των τυπικά γηπεδούχων, Μηνάς Πίτσος.

Στην απέναντι πλευρά, ο Μανόλης Σουτζής υποστήριξε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη μέχρι τώρα πορεία μας, την οποία αφιερώνουμε στον Δημήτρη Σκουλούδη, που ήταν, είναι και θα είναι μαζί μας. Έχω πει στα παιδιά ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο, να χαρούν το παιχνίδι και να δώσουν ό, τι έχουν και δεν έχουν. Αν είμαστε σε καλή μέρα, νομίζω πως έχουμε πιθανότητες για να πετύχουμε κάτι καλό. Υπάρχει φαβορί κι αυτό είναι ο Ρούβας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά αν ο αντίπαλος είναι ανώτερος θα του δώσουμε συγχαρητήρια».

 Ο Ρούβας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστική προβλήματα, ενώ από τη Δόξα θ' απουσιάσει ο τιμωρημένος Ξημεράκης. Από 'κει και πέρα, τον τελικό ορίστηκε να «σφυρίξει» ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Βοηθοί του θα είναι οι δύο αξιολογημένοι στην Football League, Γιάννης Κουράκης και Βασίλης Νικολακάκης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News