default-image

Από τον ΑΟΧ στον Πλατανιά ο Πάγκαλος

Ποδόσφαιρο
Από τον ΑΟΧ στον Πλατανιά ο Πάγκαλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόσωπο της φιλικής αναμέτρησης της πρώτης ομάδας του Πλατανιά με την Κ20 του συλλόγου ήταν αναμφίβολα ο Ντίνος Πάγκαλος.

Ο 30χρονος Χανιώτης επιθετικός, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον ΑΟΧ, έκανε κάποιες προπονήσεις με τον Πανακρωτηριακό και στη συνέχεια με την ομάδα της Σούπερ Λίγκας, πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό το Σάββατο (18/4) στο γήπεδο των Περιβολίων. Ο Πάγκαλος πάντως δεν είναι άγνωστος, αφού έχει υπάρξει παίκτης του Πλατανιά στο παρελθόν, έχοντας φορέσει τη φανέλα του από τον Ιανουάριο του 2005 μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2010, όταν πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό. Το 2012 επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας και με την ομάδα στη Β' Εθνική μέτρησε 24 συμμετοχές και 1 γκολ.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, η πρώτη ομάδα πήρε τη νίκη με 6-0, με τον Πάγκαλο να έχει δοκάρι και μία ασίστ στο δεύτερο γκολ με τον Γιακουμάκη. Παράλληλα, ξεχώρισε και ο Νταβίντ Τόρες, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ενώ με την Κ20 αγωνίστηκε ο Κέβιν Ολιμπά μέχρι το 70ο λεπτό, υπερασπιζόμενος την εστία της.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα ο Τσοντάκης μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο, ωστόσο τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιακουμάκης στο 47' έκανε το 2-0 για την πρώτη ομάδα και ο Τόρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 66’ το 3-0. Το 4-0 πέτυχε στο 76’ με σουτ ο Φιγκέιρα, ενώ ο Τόρες έπειτα από πάσα του Αποστολόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 86’ και πάλι ο Τόρες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς (46' Περιστερίδης), Κουλιμπαλί (46' Αποστολόπουλος), Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46' Νέπλιακ), Τετέ (46' Μενδρινός), Αγκιλέρα (46' Σούκιας), Φιγκέιρα, Τσοντάκης (46' Πάγκαλος), Γουνδουλάκης (46' Τόρες), Γιακουμάκης.

Κ20 ΠΛΑΤΑΝΙΑ (Νίκος Μαναρόλης): Ολιμπά, Κολομπάκης, Στεφανίδης, Μαραγκουδάκης, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Πλατινάκης, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Παπαδάκης, Τσίτας. Έπαιξαν και οι: Ευθυμάκης, Κοκονάκης, Νικηφόρος, Ρουσάκης, Παπανικολάου, Κοκκινάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News