Αθλητισμός

Παίζει όλη τη χρονιά στα Πηγάδια

Ό, τι δεν κατάφερε πριν τρία χρόνια όταν από τη Ξάνθη... βρέθηκε στη Football League θέλει να πετύχει σήμερα (17.15) ο Εργοτέλης στα Πηγάδια.

Να πάρει το "διπλό" και να διατηρήσει ελπίδες για την παραμονή, αφού διαφορετικά η ομάδα του Ηρακλείου, ξανά από τα... Πηγάδια, θα πέσει κατηγορία! Η αποστολή που βρίσκεται από χθες στην ακριτική πόλη (έγινε χαλάρωμα στη Θράκη) αποτελείται από τους: Καβουσάκη, Σαράνοφ, Γκορκς, Λουβιόν, Λυκογιάννη, Πίτσο, Τζανακάκη, Κοζορώνη, Γκέντσογλου, Μπόε - Καν, Καζναφέρη, Χαντί, Χουλά, Καλέ, Μπρούνο, Τζίλας, Ολαϊτάν και Λεονάρντο.

Αντίθετα απουσιάζουν οι Γιοβάνοβιτς, Φίντελεφ και Μπουρσέλης που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Γιουσούφ. Οι παίκτες ξέρουν τις δυσκολίες, ξέρουν πως οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα αλλά και κίνητρο για Πλέι Οφ και Ευρώπη (ο ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση και στον δεύτερο βαθμό) αλλά είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ψυχή τους με τον Γιάννη Ταουσιάνη αλλά και τον Σταύρο Λαμπράκη να κάνουν ό, τι μπορούν και στον ψυχολογικό τομέα...

Εντωμεταξύ ο Εργοτέλης δεν πήρε αδειοδότηση ενόψει της νέας περιόδου και έχει προθεσμία πέντε ημερών για να καταθέσει έφεση. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από τη σημερινή αναμέτρηση στη Ξάνθη.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόρριψης και όπως είχε γίνει και πέρσι, βάσει αυτού να προσκομίσουν τα έγγραφα που απαιτούνται, ή να δώσουν τις εξηγήσεις που ζητούνται. Ό, τι γίνει όμως θα γίνει από Δευτέρα.

Αν ο Εργοτέλης περάσει από τα Πηγάδια, αμέσως από την επόμενη μέρα και αρχή της νέας εβδομάδας οι νομικοί και… οικονομικοί σύμβουλοι της ομάδας θα ξεκινήσουντις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να τα καταφέρει ο σύλλογος για την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό.

Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό θα ακολουθήσει σειρά επαφών και συσκέψεων για το μέλλον της ομάδας και "βλέπουμε"...      

Σχόλια