Αθλητισμός

Ανανέωσε με Βοσνιάδη ο Απόλλων Σμύρνης

Με έμπρακτο τρόπο η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης απέδειξε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Αλέκου Βοσνιάδου, αφού ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της ομάδας λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας των πλέι οφ της Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων play-off, ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 με τον προπονητή της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη.

Η ΠΑΕ εκτιμώντας τόσο το άκρως επιτυχημένο έργο του όσο και το ακέραιο του χαρακτήρα του και το ήθος που τον διακρίνει, κατέθεσε τη σχετική πρόταση, στον Αλέκο Βοσνιάδη.. Ο έμπειρος τεχνικός και δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητή της κατηγορίας -την πρώτη εξ αυτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης- απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ.

Η μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, υπό την καθοδήγησή του, θεωρείται απόλυτα ικανοποιητική καθώς οδήγησε την ομάδα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος με συνέπεια τη συμμετοχή της ομάδας μας στη διαδικασία των αγώνων play-off για την άνοδο στη Super League, που αποτελεί και τον μεγάλο μας στόχο».

Σχόλια