default-image

Εργοτέλης, Πλατανιάς και άλλοι πέντε χωρίς αδειοδότηση

Αθλητισμός
Εργοτέλης, Πλατανιάς και άλλοι πέντε χωρίς αδειοδότηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μισές ΠΑΕ που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League δεν πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα«κόπηκαν» ο Πανιώνιος, που για τρίτη χρονιά δεν κατέθεσε φάκελο, η Νίκη Βόλου και ο ΟΦΗ που έχουν αποχωρήσει, καθώς και οι Εργοτέλης, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός!

Στην πιο δύσκολη κατάσταση από όλους βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα που αν δεν πάρει άδεια θα χάσει την ευκαιρία (και φέτος) να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ μια έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «κομμένες» έχουν δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών και αναμένεται οι περισσότερες να το ασκήσουν, ενώ θυμίζουμε πως ακόμα και αν κάποια ΠΑΕ δεν πάρει άδεια, θα μπορεί να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο, περιορισμούς στις μεταγραφές.

Από την άλλη, οι ομάδες που πήραν το «πράσινο φως» είναι οι: Ολυμπιακός, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Καλλονή και Κέρκυρα.

Εφόσον ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτηθεί και δεν του επιτραπεί να παίξει στα play offs, τη θέση του σε αυτά θα πάρει ο πρώτος… επιλαχών (Ατρόμητος, Ξάνθη και Παναιτωλικός οι επικρατέστεροι βάσει βαθμολογίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News