Αθλητισμός

Στα άκρα ο Παναθηναϊκός με Μποροβήλο

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στον Γιώργο Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος σε επικοινωνία που είχε χθες με τον πρόεδρο της Super League, τον κάλεσε να παραιτηθεί για λόγους ηθικής τάξης από τη θέση του μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες του 2011.

Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής απάντησε πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τη θέση του ισχυριζόμενος πως είναι κατηγορούμενος και όχι ένοχος.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την αντίδρασή του. Μέσα στη μέρα θα εκδοθεί από την ΠΑΕ ανακοίνωση κατά του προέδρου της Super League, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια. Οι «πράσινοι» εξετάζουν δύο κινήσεις, πρώτον να κάνουν πρόταση μομφής στο ΔΣ του συνεταιρισμού και δεύτερον, εφόσον δεν βρει ανταπόκριση η πρώτη κίνηση, να απέχουν από τις συνεδριάσεις του ΔΣ της λίγκας και σε αυτή να μετέχει για τυπικούς λόγους ένας δικηγόρος.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και παρότι είναι δεδομένη η επιθυμία να υπάρξει κάθαρση και πάταξη της διαφθοράς από την κυβέρνηση, είναι σαφές πως η μετωπική Κοντονή με FIFA/UEFA και οι συνέπειες που μπορεί να έχει (με αποκλεισμό ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, απαγόρευση διεθνών μεταγραφών, δυνατότητα προσφυγής από ξένους παίκτες κλπ.) δεν είναι και το πιο ευχάριστο σενάριο εν όψει της επόμενης περιόδου.

Σχόλια