default-image

Νέα αναβολή στην κλήρωση των play off της Football League

Ποδόσφαιρο
Νέα αναβολή στην κλήρωση των play off της Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και άλλο πίσω πάει η κλήρωση των αγώνων για τα play off και τα play out της Football League. Την Πέμπτη (16/4) είχαν προγραμματιστεί δικαστικές υποθέσεις ομάδων που αναμένεται να συμμετάσχουν στα μπαράζ, αλλά οι περισσότερες από αυτές πήραν αναβολή.

Η Λαμία απολογήθηκε για όσα επιβαρυντικά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με τον Απόλλωνα 1926. Για τη ρίψη κροτίδας αλλά και για όσα φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στον β' βοηθό Ευθύμη Κουρέντα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε κληθεί σε απολογία για το φερόμενο ως ''ύποπτο'' ματς της ομάδας της Εύβοιας με την ΑΕΚ, αλλά ουδείς εκπρόσωπός της βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή, με τον πρόεδρο Γιώργο Στούπα να στέλνει έγγραφο και να ζητά αναβολή για τις 20 Απριλίου,

Η ΑΕΛ από την πλευρά της ζήτησε και εκείνη αναβολή για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με τη 10λεπτη διακοπή. Η Ζάκυνθος πήρε αναβολή για το θέμα των αθεώρητων εισιτηρίων του αγώνα με τον Πιερικό, λέγοντας ότι θέλει να ενημερωθεί καλύτερα για την υπόθεση. Ο Πιερικός ζήτησε και πήρε αναβολή για δύο υποθέσεις, για την απολογία του Ηλία Μανίκα στο ματς με τον Εθνικό Σερρών, αλλά και για το ματς της ομάδας Νέων με τον Αιγινιακό, στις 21 Μαρτίου.

Από τις υποθέσεις που εκδικάστηκαν ήταν αυτή του Ηρακλή, σχετικά με τη ρίψη φωτοβολίδας στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και για την κλήση του τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη στο πλαίσιο όσων έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ.

Το θέμα είναι ότι η κλήρωση μετά τις δικαστικές εκκρεμότητες πάει πίσω. Ακόμα και την 20ή Απριλίου να βγουν οι όποιες αποφάσεις, η διοργανώτρια θα περιμένει μήπως κατατεθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News