default-image

Μηδενίστηκε ο ΟΦΗ που πληρώνει και πρόστιμο

Αθλητισμός
Μηδενίστηκε ο ΟΦΗ που πληρώνει και πρόστιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 30η αγωνιστική της Super League -όπως αναμενόταν- και οι ασπρόμαυροι  καλούνται να πληρώσουν οκτώ χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Παράλληλα, η ΠΑΕ του Ηρακλείου καλείται να απολογηθεί την Πέμπτη 23/04/2015 στις 13:00. Επιπλέον στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε χρηματικοί ποινή 1.300 ευρώ και 700 ευρώ αντίστοιχα.

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή χιλίων τριακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στο υπ' αριθ. πρωτ. 3291/9-4-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο απευθύνεται στην Επιτροπή μας και σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείστε ενώπιόν μας την Πέμπτη 16-4-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτιοι για την μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα που επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μεταξύ της ομάδας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ως γηπεδούχου και της ομάδας σας, ως φιλοξενούμενης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο ανωτέρω αναφερθέν και συγκοινοποιούμενο προς εσάς με την παρούσα υπ' αριθ. πρωτ. 3291/9-4-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, ο παραπάνω ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ορίστηκε από τη SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και η ομάδα σας δεν κατήλθε για να αγωνιστεί στον αγώνα αυτόν, σε εκτέλεση των υπ' αριθ. αποφάσεων 66/2013, 76/2013, 75/2013 και 288/2013 του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., σε συνδυασμό με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών Jorge Lopez Montana, Jordi Lopez Pelpeto, Μπόντορ Μπόλντιζαρ και Μίρνες Σίσιτς.

Η παραπάνω παράβαση προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2, 21 παρ. 3, 4 και 10 και 33 παρ. 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.»: Δέχεται ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΕ ΟΦΗ που επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΟΦΗ. Θεωρεί ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ, ηττήθηκε με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Εργοτέλης-Σ. Λαμπράκης αναβλήθηκε

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/4/2015 Φύλλο Αγώνα, καλείστε ενώπιον μας την Πέμπτη 23-4-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία ως υπαίτιοι για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα που επρόκειτο να γίνει στις 15-4-2015 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μεταξύ της ομάδας σας, ως φιλοξενουμένης και της ομάδας της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ως γηπεδούχου.

Συγκεκριμένα, κατά την καθορισμένη ώρα έναρξης του πιο πάνω αγώνα, ο οποίος επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παρουσιάστηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο μόνον η ομάδα της γηπεδούχου ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και όχι η δική σας ομάδα, η οποία ουδέποτε παρουσιάστηκε για να αγωνιστεί. Σημειώνεται επίσης ότι ο εν λόγω μη τελεσθείς αγώνας ήταν ο τρίτος εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2014-2015), στον οποίο η ομάδα σας δεν κατήλθε να αγωνιστεί (οι δύο άλλοι ήταν οι μη διεξαχθέντες αγώνες της ομάδας σας, ως γηπεδούχου και φιλοξενούμενης αντιστοίχως, με τις ομάδες των ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ) και εφόσον κριθείτε υπαίτιοι για τη μη τέλεσή του, μεταξύ άλλων συνεπειών, συντρέχει και περίπτωση εφαρμογής των οριζομένων στο άρθρο 33 παρ. 3 του Κ.Α.Π.

Η παραπάνω παράβαση προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2, 21 παρ. 3, 4 και 10 και 33 παρ. 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News