Αθλητισμός

Νιόπλιας: «Κρίμα για τον ΟΦΗ»

Φορτισμένος συναισθηματικά ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά την τυπική παρουσία του Ατρομήτου στο γήπεδο για το ματς με τον ΟΦΗ που δεν έγινε ποτέ καθώς η κρητική ομάδα αποσύρθηκε από πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Νιόπλιας, που είναι στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, δεν θα μπορούσε να μη νιώθει περίεργα έχοντας περάσει μια ζωή στον ΟΦΗ.

«Παιδάκι πήγα στον ΟΦΗ, έπαιξα εκεί 16 ολόκληρα χρόνια και πέρα από το ποδοσφαιρικό ιστορικό που έχω, εκεί είναι το σπίτι μου. Είναι κρίμα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, που είναι μαγαζί γωνία, να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ελπίζω σιγά-σιγά να κρύψει τα συναισθήματα και να βάλει εργασία για να αρχίσει η άνοδος εντός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης με τη σειρά του είπε: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΟΦΗ, που είναι μια ιστορική ομάδα που στεκόταν με αξιοπρέπεια τόσα χρόνια κι έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο προπονητής μας. Ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη Super League, γιατί έχει δυναμική και είναι άσχημο να λείπουν από το πρωτάθλημα τέτοιες ομάδες».

Σχόλια