Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό του Ατρόμητος- ΟΦΗ

Το τυπικό του εξ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ που είχε οριστεί για την Τετάρτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Περιστερίου αλλά και τους διαιτητές και παρατηρητές της αναμέτρησης να δίνουν κανονικά το παρών στο γήπεδο και τον ΟΦΗ να μην "κατεβαίνει" στο ματς λόγω της αποχώρησης του από το πρωτάθλημα.

Φυσικά αυτό ήταν το τυπικό της υπόθεσης έτσι ώστε να κατοχυρωθεί το ματς με 3-0 στους γηπεδούχους και να πάρουν και τους τρεις πόντους που θα τους φέρουν σε απόσταση βολής από τον ΠΑΣ Γιάννινα και την 4η θέση.

Όπως είναι φυσικό και από τη στιγμή που στην ομάδα του Περιστερίου γνώριζαν πως το ματς δεν θα γίνει οι παίκτες του Ατρόμητου προπονήθηκαν κανονικά χωρίς κανένα νέο πρόβλημα πλην του Κιβρακίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"To Φύλλο Αγώνα του αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ έκλεισε σήμερα ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης.

Το παιχνίδι είχε οριστεί από τη Σούπερ Λίγκα για σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιστερίου και προσήλθαν κανονικά εκτός από την ομάδα μας, ο παρατηρητής αγώνα, οι διαιτητές και ο παρατηρητής διαιτησίας (φωτό).

Όπως αναφέρεται στις παρατηρήσεις του Φ.Α.

«Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν παρουσιάστηκε η ομάδα του ΟΦΗ. Ανέμενα τον προβλεπόμενο από τον ΚΑΠ χρόνο και μετά την παρέλευση του έκλεισα το φύλλο αγώνα. Η ομάδα του Ατρόμητου παρουσιάστηκε κανονικά».

Νωρίτερα η ομάδα προπονήθηκε κανονικά στο αθλητικό κέντρο και έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Κιβρακίδη που συνέχισε τη θεραπεία. Το παρών έδωσε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας που υπέλαβε τους παίκτες σε λιπομέτρηση".

Σχόλια