default-image

Στημένα ματς: 93 στο εδώλιο, απαλλαγή για 53!

Ποδόσφαιρο
Στημένα ματς: 93 στο εδώλιο, απαλλαγή για 53!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ονόματα 93 ανθρώπων περιλαμβάνει το κατηγορητήριο του αντιεισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιου για το «Κασέτα Gate», για το οποίο 53 άτομα απαλλάσσονται.

Όπως δημοσιοποιήθηκε από ΜΜΕ της Αθήνας, το Συμβούλιο Εφετών, πλέον είναι αρμόδιο για να αποφασίσει ποιοι από τους 93 θα καθίσουν στο εδώλιο και ποιοι ενδεχομένως να απαλλαχθούν. Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, η δίκη για το «Κασέτα Gate» αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2015 ή τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.

Μεταξύ των ανθρώπων που περιλαμβάνονται στους 93 είναι διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League, δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ Super League, πρόεδρος ερασιτεχνικού σωματείου μεγάλης ΠΑΕ, πρόεδροι ομάδων της Football League, ανώτατα στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της Super League, προπονητές που δεν κάθονται στον πάγκο ομάδων της Super League, πρώην ποδοσφαιριστές και βουλευτές, πράκτορες και μπουκμέικερς, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί από τις δικαστικές Αρχές.

Απαλλάσσονται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης και ο πρώην αντιπρόεδρος της, Στέλιος Σφακιανάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, Γιώργος Λιμπάντζης, οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος, Δημήτρης Καλόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και ο πατέρας του Ηλία Σπάθα, Γιάννης Σπάθας καθώς και οι προπονητές Γ.Χ. Γεωργιάδης, Σάββας Παντελίδης και Ηλίας Φυντάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News