default-image

Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ από την αβεβαιότητα των play off

Ποδόσφαιρο
Ενοχλημένοι στην ΑΕΚ από την αβεβαιότητα των play off

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία της ΑΕΚ, λόγω του γεγονότος ότι κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία των paly off της Football League.

Αυτό προκαλεί πρόβλημα σε δύο τομείς για την «Ένωση». Ο πρώτος έχει να κάνει με το προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα και το άλλο με την ξεκούραση των παικτών που θα μείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Όλο αυτό έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση των ανθρώπων της ΑΕΚ και είναι καθημερινά αντικείμενο συζήτησης στα Σπάτα, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν πως οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν στις 26 Απριλίου.

Πάντως, ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να προετοιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι και να βγει… εύκολα το πρόγραμμα των play off, και αυτός είναι ο λόγος που προγραμματίστηκαν τα δύο φιλικά με Καλλιθέα και Αχαρναϊκό (την Παρασκευή και το Σάββατο, αντίστοιχα).

«Θέλω όλοι να είστε έτοιμοι διότι όλοι θα χρειαστεί να μπείτε και να βοηθήσετε», είναι το μήνυμα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος υπογραμμίζει: «Για τα πλέι όφ θέλω να είστε και πάλι όλοι έτοιμοι, επειδή και εκεί θα χρειαστείτε όλοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News