Αθλητισμός

Συμφώνησε με Βρύζα η Βέροια

H διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια και ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να έχουνε δώσει ήδη τα χέρια μετά την συνάντηση που είχε γίνει τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για τις τελικές επαφές.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και στη συνέχεια ο Βρύζας θα κληθεί να «χτίσει» την «Βασίλισσα του βορρά» της νέας αγωνιστικής περιόδου με οδηγό την εμπειρία του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα από χθες το ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα ανήκει στο παρελθόν καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους Κενάν Μπαργκάν και Γιώργο Γεωργιάδη να ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μπαργκάν δύσκολα θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Σίγουρος απών θα είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Αμαραντίδης, ενώ όσον αφορά το ποιος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου επικρατέστερος είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Σχόλια