Αθλητισμός

Ιβάνοβιτς: Είχαμε λάθος νοοτροπία

Ούτε καν προσπάθησε για τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς, όπως τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς που δεν είδε… φλόγα απ’ τους παίκτες του. Ο Μαυροβούνιος κόουτς αν και απορεί με την εικόνα της ομάδας του, παραμένει ψύχραιμος για τη συνέχεια, αρχής γενομένης απ’ το δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτης.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ήταν απλά το πρώτο ματς. Για να μπορέσει κάποια ομάδα να προκριθεί στο Final-4 χρειάζεται 3 νίκες. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου και ξέρω καλά πως είναι μαχητές. Όμως, απόψε δεν παλέψαμε. Δε δώσαμε τη μάχη μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε 8 πόντους και μετά η ΤΣΣΚΑ παίζοντας εύκολα πήρε μια μεγάλη διαφορά. Είχαμε τελείως λάθος νοοτροπία. Έχουμε δυο μέρες μπροστά μας να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να παρουσιάσουμε άλλο πρόσωπο».

Σχόλια