default-image

Σήμερα το εξ αναβολής Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Σήμερα το εξ αναβολής Πανθρακικός-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:00 (novasports1 ) σήμερα θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή, που είχε αναβληθεί εξαιτίας της ακαταλληλότητας του χλοοτάπητα.

Από τη χθεσινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» απουσίαζαν οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί, Στρέζος, ο ανέτοιμος Ντουρμάζ και φυσικά ο Μανιάτης που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σαντάνα, Αφελάι (δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την Ολλανδία) και Κασάμι για λόγους τακτικής, τη στιγμή που ο Ελβετός διεθνής μέσος δε διάγει και τις καλύτερες μέρες του στον Πειραιά.

Στους "Ζωσιμάδες" ο Κασάμι έμεινε στον πάγκο και μετά το ματς έδειχνε απόμακρος, βρέθηκε εκτός πλάνων του προπονητή του στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ενώ το ίδιο συνέβη και για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Και από τη στιγμή που ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται σε επαφές με ιταλικούς συλλόγους (Φιορεντίνα, Μίλαν), προτείνοντας τον Κασάμι (αλλά και τον Αφελάι) ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο άμεσο μέλλον όσον αφορά την παρουσία του παίκτη στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα είναι οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Βίτορ Περέιρα στην αποστολή.

Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους που καίγονται για τη νίκη στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία, ο Μανουέλ Ρόκα θα έχει τελικά τον Ποτουρίδη στη διάθεσή του, αφού συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού προγράμματος, όμως εκτός αποστολής έμεινε ο Μελίσσης που δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση.

Την αποστολή των γηπεδούχων απαρτίζουν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χρήστου, Εμπό, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου και Ρομέου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News