default-image

Πάνε… πίσω τα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο
Πάνε… πίσω τα πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα η 26η Απριλίου φαντάζει πλέον ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ της Football League. Οι πιθανολογούμενες για σήμερα επικύρωση των βαθμολογιών, αλλά και η κλήρωση της διαδικασίας των πλέι οφ και πλέι άουτ, είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν, μιας και αρκετές υποθέσεις είναι ανοικτές.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Πέμπτη ο αθλητικός δικαστής μπορεί να αθώωσε τους Εθνικό Σερρών, Ηρακλή και Φωστήρα, όμως η απόφαση αυτή δεν αρκεί, μιας και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα κατάθεσης έφεσης εντός 8 ημερών.

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής θα κληθεί να εξετάσει και την υπόθεση Ηρακλής - Λάρισα, καθώς το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε επίθεση στο βαν του συνδρομητικού καναλιού. Για το συγκεκριμένο ματς υπάρχει και η μήνυση κατά αγνώστων που έχει καταθέσει η ομάδα της Λαμίας μέσω του δικηγορικού γραφείου του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.

Έτσι, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει προς τις ομάδες, η «σέντρα» στη διαδικασία των πλέι οφ πηγαίνει ακόμα πιο πίσω και πιθανότατα θα γίνει το επόμενο Σαββαρτοκύριακο, και πιο συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News