Αθλητισμός

Η γενική συνέλευση στο επίκεντρο για τον ΟΦΗ

Η επόμενη μέρα του ΟΦΗ έρχεται για τα καλά στο επίκεντρο από αυτή την εβδομάδα, με την προκήρυξη της Γενικής συνέλευσης να είναι ο επόμενος… κρίκος στην αλυσίδα.

Η εν λόγω κρίσιμη διαδικασία, αποτελεί σημείο αναφοράς για το… αύριο της ομάδας, με ένα πλαίσιο δεδομένων να έχει ήδη διαμορφωθεί. Η επιλογή της Γ' Εθνικής δείχνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως η επόμενη… διαδρομή, μέσα από την οποία η ομάδα του Ηρακλείου θα επιδιώξει να αναγεννηθεί. Οι ημέρες του Πάσχα κύλησαν με ηρεμία, όμως το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν γίνει τα επόμενα… βήματα.

Πρώτο από όλα είναι ο ορισμός συγκεκριμένης ημερομηνίας για την διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς αναμένεται από σήμερα να έχει συνεχείς επαφές με τους δικηγόρους. Όπως είναι γνωστό εκ του Νόμου πρέπει να μεσολαβήσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι την ημέρα διεξαγωγής. Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης, τηρεί στάση αναμονής, ενώ την Πέμπτη το ποδοσφαιρικό θέμα αναμένεται να είναι βασικό στην ατζέντα της συνεδρίασης που θα γίνει.

Σχόλια