default-image

Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ Γαλλίας

Ποδόσφαιρο
Η Παρί πήρε το Λιγκ Καπ Γαλλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Λιγκ Καπ Γαλλίας αποδόθηκε στα χέρια του φαβορί, με την Παρί Σεν Ζερμέν να επικρατεί με 4-0 της Μπαστιά.

Οι ελπίδες της Μπαστιά για να διεκδικήσουν κάτι θετικό από τον τελικό, κράτησαν για μόλις 18 λεπτά. Τόσα χρειάστηκε να περάσουν στο ματς, μέχρι ο Σκιλασί να ανατρέψει τον Λαβέτσι, να δει την κόκκινη κάρτα και τον Ιμπραχίμοβιτς να σκοράρει από τα 11 βήματα για το 1-0.

Στο 41ο λεπτό ο Σουηδός διεθνής φορ ουσιαστικά "κλείδωσε" το παιχνίδι σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και αυτό της ομάδας του. Η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία, πολύ περισσότερο από την στιγμή που στο 78' ο Τιάγκο Σίλβα επενέβη σωτήρια στην προσπάθεια του Αγιτέ να μειώσει.

Ο Καβάνι βρήκε δίχτυα δις, στο 81' και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 4-0 υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν που κατέκτησε και τον πρώτο της φετινό τίτλο.

ΜΠΑΣΤΙΑ: Αρεολά, Σιονί, Σκιλασί, Μοντεστό, Μαράνζ, Καϊζάκ, Ζιλέ, Παλμιερί (68' Αγιτέ), Ντανίκ (21' Πεϊμπερνές), Μπουντμπούζ, Σιό (81' Μπραντάο).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντουσέζ, Οριέ, Μαρκίνιος, Τ.Σίλβα, Μάξουελ, Ραμπιό (77' Καμπάιγ), Βεράτι, Ματουιντί, Παστόρε (72' Λούκας), Λαβέτσι (63' Καβάνι), Ιμπραχίμοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News