default-image

Οικογενειακό δίτερμα για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Οικογενειακό δίτερμα για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλική αναμέτρηση μπορεί να μην προγραμματίστηκε στον Εργοτέλη, αλλά για να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Γιάννης Ταουσιάνης κανόνισε οικογενειακό διπλό για την προπόνηση του Μ. Σαββάτου (11/4).

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε διαθέσιμους πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό χρησιμοποίησε και τους Χαρκουτσάκη, Λεμονιά, Σηφάκη, Γενιτσαρίδη και Βογιατζή από την Κ20.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Σαράνοφ, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Τζίλας και Ρέντζας. Οι τέσσερις πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο τελευταίος έχει εξασφαλίσει άδεια.

Στα του διπλού, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 5-2 των «άσπρων» με γκολ των Χαντί (7’), Λυκογιάννη (23’), Λεονάρντο (24’, 53’) και Τζανακάκη (80’), ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Μπόε – Καν (56’ πεν.) και Ολαϊτάν (62’).

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χαρκουτσάκης, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Χαντί, Λεμονιάς, Γιουσούφ.

ΑΣΠΡΟΙ: Δερμιτζάκης (55’ Δασκαλάκης), Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Γκορκς, Πίτσος, Μπόε –Καν, Καζναφέρης, Βογιατζής, Καλέ, Μπρούνο, Ολαϊτάν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News